Alles wat je moet weten over SM meubels voor thuis

SM meubels voor thuis

SM begint een steeds bekender begrip te worden voor thuis. Het is een tijdje een hype geweest naar aanleiding van de Shades of Grey films. Je kan voor thuis ook SM meubels kopen of op maat laten maken als je het seks spel naar een hoger level wilt tillen. Bondage en SM zijn een combinatie van erotiek, pijn en macht. Normale meubels zijn hier niet geschikt voor, omdat ze vaak niet sterk genoeg zijn en voor ongelukken kunnen zorgen die letsel veroorzaken. Om deze reden is het een goed idee om op maat gemaakte meubels aan te schaffen bij een gespecialiseerd bedrijf. In dit artikel lees je alles over SM sexmeubels.

Wat is bondage en SM

Hierin wordt gebruik gemaakt van macht, pijn en erotiek om je liefdes- en seksleven tot ongekende hoogtes te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende SM artikelen zoals bondage touwen, zweepjes of handboeien. Er is een dominante en een submissive partner die onderdanig is. Er wordt vaak gebruik gemaakt van bekende machtspatronen, zoals meester en slaaf,  leraar en scholier, werkgever en dienstmeisje of bezitter en hond. Variaties hierop zijn spanking, waar je op de billen slaat en boeienspellen met bondage. Door het gebruik van SM artikelen en SM meubels zorg je dat je het erotische spel een stuk intenser beleeft.

SM Meubels

SM meubels kunnen bijvoorbeeld speciaal uitgeruste bedden zijn, schommels, stoelen of kooien.  Je kan deze compleet op maat laten maken, zo kan je zelf bepalen welke hoogte, diepte en breedte je wilt hebben. Ze zijn een stuk steviger dan normale meubels en speciaal ontworpen voor SM. In tegenstelling tot normale meubels zijn ze niet onhandig en normale meubels hebben vaak uitstekende hoeken of punten die letsel kunnen veroorzaken. Ook zijn normale meubels vaak niet sterk genoeg voor je submissive partner als je deze wilt vastbinden. De speciaal op maat gemaakte SM meubels zijn gemaakt zodat je ze eenvoudig kunt monteren en demonteren zonder extra gereedschap. SM sexmeubels kan je gebruiken in combinatie met SM artikelen zoals een bondage touw, een compleet SM harnas of andere seksattributen. Vaak kan je er ook voor kiezen om een SM meubel te huren. Op deze manier kan je kijken of deze voldoet aan je behoeften en kan je daarna besluiten om er eentje definitief aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *